Αρχική » Υπηρεσίες για φοιτητές/αποφοίτους » Σεμινάρια και Εργαστήρια

Σεμινάρια και Εργαστήρια

Το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ, στα πλαίσια λειτουργίας της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ), διοργανώνει κύκλο εργαστηρίων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 σε συνεργασία με την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας. 

Στόχος του Γραφείου είναι αυτός ο κύκλος εργαστηρίων να εμπλουτιστεί και να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να μπορούν να επωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φοιτητές και απόφοιτοι των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του Πανεπιστημίου.

Στα link που παρατίθενται στη συνέχεια μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον κύκλο εργαστηρίων καθώς και την φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν από την Παρασκευή 14/2/2014 ως και την Δευτέρα 24/2/2104 ως το μεσημέρι στις 12.00. 

Μερικές πληροφορίες για τα εργαστήρια:

  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν σε έναν (1) από τους δύο (2) πανομοιότυπους κύκλους εργαστηρίων (από άποψη περιεχομένου). Κάθε κύκλος έχει συνολική διάρκεια έξι (6) ώρες, επιμερισμένες σε δύο (2) εισηγήσεις διάρκειας τριών (3) ωρών.
  • Η οριστικοποίηση της συμμετοχής σας γίνεται με επιβεβαιωτικό προσωπικό μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που θα αφορά τον συγκεκριμένο κύκλο (Ά ή ΄Β) στον οποίο έχετε κατοχυρώσει θέση συμμετοχής. Η κατάταξη των συμμετεχόντων στους κύκλους θα γίνει τυχαία.
  • Τα εργαστήρια απευθύνονται σε φοιτητές και απόφοιτους Προπτυχιακών & Μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία και την ώρα συμπλήρωσης της δήλωσης συμμετοχής.
  • Ο αριθμός των συμμετεχόντων κάθε κύκλου είναι περιορισμένος (50 άτομα ανά κύκλο - σύνολο 100 άτομα).
  • Όσοι ολοκληρώσουν με επιτυχία την παρακολούθηση του κύκλου (χωρίς απουσίες και στις 2 εισηγήσεις του κάθε κύκλου) θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.
  • Όλα τα εργαστήρια έχουν διαδραστικό και βιωματικό χαρακτήρα.